Afbeelding
Foto: Sietske van der Herberg

KerstZwolle heeft alleen nog koffie nodig

Algemeen

ZWOLLE – De jaarlijkse kerstpakketten actie van KerstZwolle ligt op stoom. De organisatie heeft alleen nog 5.000 euro nodig voor koffie.

“Het lijkt het erop dat er voldoende geld is opgehaald om alle ruim 2.800 pakketten te vullen”, meldt ze. “Alleen koffie zit er niet in dit jaar. Het is een duur product, dus dat hebben we er eerst uitgehaald zodat alle 2.800 dozen gevuld konden worden met gezonde en lekkere producten. Dát geld is nu binnen. Koffie is een luxeproduct en de kerstpakketten verdienen ook best een beetje luxe. Daarom gaan we het gewoon proberen. We zijn al een eind op weg, maar er is nog zo’n 5.000 euro nodig om alle pakketten te voorzien van koffie.”

Webshop

Iedereen kan meehelpen. “Elke euro en elk pakket is er één”, volgens de organisatie. “Ga samen met ons voor een goedgevuld pakket en geef via www.kerstzwolle.nl. Geef via de webshop, koop een pak koffie (andere producten zijn ook nog welkom) of doneer een compleet kerstpakket via de webshop. Van dat geld kopen wij de koffie in. Een gift doen, mag natuurlijk altijd.”

Een paar weken geleden ging de kerstpakkettenactie van Stichting KerstZwolle voor het tweede jaar op rij online. De organisatie bedankt Zwollenaren voor hun steun. “We hopen dat we ook dit jaar samen met alle Zwollenaren samen een succes van deze editie kunnen maken.”