Afbeelding

Vacature vrijwilliger - jurist

Ingezonden Ingezonden

De Stadshoeve is een verbindende en groene plek voor iedereen en draagt bij aan de positieve gezondheid van de bewoners uit de wijk Stadshagen met divers aanbod en focus op buiten, leren, ontmoeten en bewegen.

Stichting de Stadshoeve is de organisatie die dit realiseert. Wij werken binnen de stichting alleen met vrijwilligers en deze diverse groep mensen, met verschillende achtergronden, houdt het park draaiend, toegankelijk en mooi.

Op dit moment zijn er diverse vraagstukken binnen de stichting die juridische expertise vragen en waarvoor wij op zoek zijn naar een (bedrijfs)jurist die in zijn/haar vrije uren een aantal activiteiten wil doen en/of het stichtingsbestuur kan adviseren.

Actuele onderwerpen zijn het verlengen van de huurovereenkomst met de uitbater van de Bistro, het aanpassen van onze statuten volgens de WBRT en het inrichten van een proces voor vrijwilligersvergoeding en de daarbij behorende formele stukken.

Heb jij juridische expertise en vind je het leuk en zinvol om een bijdrage te leveren aan ons mooie initiatief Park de Stadshoeve in de wijk Stadshagen? Dan willen we graag kennis met jou maken. Heb je interesse, mail dan naar info@parkdestadshoeve.nl.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37