Afbeelding
RGBStock

Bridge Academie Zwolle hervat opleidingen

Algemeen

ZWOLLE - Maar liefst zestig belangstellenden hebben - weliswaar met vertraging door de coronaproblematiek - de afgelopen periode de startopleiding bridge bij de Bridge Academie Zwolle gevolgd. 

Binnenkort volgen zij een aanvullende cursus om een bredere basis van het bridge te krijgen voordat ze overgaan naar de bij de Nederlandse Bridge Bond aangesloten Zwolse verenigingen. De vervolgcursussen van twaalf lessen worden gehouden in gebouw Parkzicht in de Zwolse wijk Wipstrik op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en op vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur. Begin maart zijn de eerste lessen die doorgaan tot half mei.

Ruimte
De cursussen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde docenten. Er is nog ruimte voor deelname door belangstellenden die al wel eerder een basiscursus hebben gevolgd maar behoefte hebben aan een meer uitgebreide kennis van het bridgespel. Neem voor meer gegevens over aanvangstijden en inschrijfgelden contact op via e-mail bridge.academie.zwolle@gmail.com. Zie voor meer informatie de website https://10066.bridge.nl/.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 19 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 20 uur geleden