Afbeelding

Schrijf je nu in voor Open Podium Twente!

Ingezonden Ingezonden

Talent uit Overijssel opgelet! Schouwburg Hengelo organiseert dit jaar voor de 17e keer de talentenjacht ‘Open Podium Twente’, waarbij deelnemers zich mogen presenteren op een professioneel podium en waarbij zij kans maken op maar liefst € 2.500,-. De inschrijving voor de voorrondes is gestart.

Open Podium Twente staat open voor deelnemers uit alle theatergenres: van dans tot opera, van cabaret tot rap, van musical tot rock. Leeftijd of ervaring is niet van belang, talent wel! Zowel groepen als individuele deelnemers kunnen zich inschrijven, maar dienen wel woonachtig óf afkomstig te zijn uit Overijssel.

Wanneer
In één van de voorrondes op zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 treden de kandidaten op voor publiek en jury. Hier strijden zij om een plek in een van de halve finales op zaterdag 9 en zondag 10 april 2022. Na de halve finales wordt bepaalt wie deel mag nemen aan de finale op zaterdag 14 mei 2022.

Prijzen
Behaalt jouw/jullie act een plek in de finale van Open Podium Twente 2022? Dan maak je kans op mooie geldprijzen. Tijdens de finale wijst de vakjury 3 winnaars aan en kennen zij de juryprijzen toe met als hoofdprijs een geldbedrag van € 2.500,-. Daarnaast speelt het publiek een belangrijke rol: zij wijzen de winnaars van de publieksprijzen aan. De prijzen voor de winnaars zijn beschikbaar gesteld door Rabobank Centraal Twente en Businessclub Podion.

Inschrijving
Inschrijven voor Open Podium Twente 2022 is gratis en doe je door een pitchclip video van maximaal 2 minuten te maken waarin jouw/jullie talent goed naar voren komt. Vervolgens stuur je deze naar office@schouwburghengelo.nl voorzien van je/jullie naam, adres en telefoonnummer. Inschrijven kan tot uiterlijk 27 februari 2022. Meer informatie is te vinden op www.schouwburghengelo.nl.