Optreden
Optreden "Zwolle zingt!" 2020

Open repetitie Barokkoor

Ingezonden Ingezonden

Het Barokkoor Zwolle is een enthousiast klein ensemble dat gespecialiseerd is in het, meestal zonder begeleiding, zingen van oude, vaak polyfone, muziek. Op het programma staan drie- en vierstemmige koorwerken uit de 16e tot 18e eeuw.

In de tien jaar van ons bestaan hebben we 25 optredens verzorgd. Hieraan dreigde een einde te komen doordat een aantal zangers om verschillende redenen afscheid had genomen van het koor. Een noodkreet in september heeft gelukkig effect gehad, zodat we een doorstart konden maken. Nieuwe leden, in alle stemgroepen, zijn echter nog steeds van harte welkom. We hanteren geen leeftijdsgrens.

Het Barokkoor repeteert op dinsdagavond vanaf 19.45 uur bij leden thuis. Op 1 maart bent u van harte welkom op een open repetitie. Hebt u belangstelling, neem dan tevoren even contact met ons op via 06-22577440 (Whatsapp of telefoon) of via barokkoor@gmail.com.

Verdere informatie kunt u vinden op onze website: barokkoor.nl. Op de mediapagina zijn ook enkele opnamen te beluisteren.