Myrna en Wally zijn vanaf nu werkzaam bij Bremmer Schoenen; samen met Joanne en Thamar helpen ze graag.
Myrna en Wally zijn vanaf nu werkzaam bij Bremmer Schoenen; samen met Joanne en Thamar helpen ze graag. Foto: Eigen foto

Familie Bremmer opent schoenenwinkel in voormalige winkel van Wieten

Partnerbijdrages

Bremmer Schoenen heeft op woensdag 16 februari haar deuren geopend aan de Diezerkade 4. Hier is afgelopen maanden een gloednieuw pand gebouwd met een winkelruimte voor een nieuwe schoenenwinkel. 

In de afgelopen weken heeft Bremmer deze winkel helemaal ingericht en gestyled. In de schoenenwinkel staat een enorme sortering comfortschoenen, sandalen en slippers voor dames en heren. 

Familie Bremmer is al jarenlang actief in de schoenenwereld. In 1899 is de eerste Bremmer schoenmaker geworden. In 1963 is Bremmer in Waddinxveen begonnen met een schoenenwinkel. De familie verkoopt nu al generaties lang schoenen van de beste merken als Durea, Gijs, Hartjes, Waldlaufer, Solidus, Hassia en nog veel meer. Bremmer heeft verstand van allerlei soorten voeten: smalle, brede, korte, lange of moeilijke voeten. De schoenenspecialist weet er altijd raad mee. 

Bremmer is verzeild geraakt in Zwolle doordat Pieter Wieten van het gelijknamige familiebedrijf het besluit nam te stoppen. “Wat een gemis voor Zwolle dat deze schoenenwinkel stopt”, aldus Ivo Bremmer. “Daarom hebben we in november het besluit genomen om de winkel over te nemen. Het vertrouwde personeel is gebleven, waardoor de voeten van de klanten in goede handen blijven. Ook is de collectie ongewijzigd. Klanten vinden er nog steeds schoenen van de beste merken in heel uiteenlopende maten. Zo hebben we hele kleine maar ook hele grote maten, maar ook schoenen in extra smalle, gemiddelde of juist hele brede wijdtes. Alle schoenen hebben een uitneembaar voetbed, waardoor deze altijd geruild kunnen worden voor persoonlijke steunzolen.”

Dit is een Partnerbijdrage van:

Bremmer Schoenen

Diezerkade 4 

8021 CW Zwolle

(038) 453 51 72

www.bremmerwaddinxveen.nl/schoenen