gezin Paas en openingstijden
gezin Paas en openingstijden

Kledingactie MAF (Mission Aviation Fellowship)

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Ondanks de naweeën van de coronapandemie en de verschrikkelijke oorlog in Oekraïne blijft het werk van MAF-piloot Arjan Paas in Papoea Nieuw Guinea (PNG) even noodzakelijk.

Mensen die wonen in gebieden waar je alleen door de lucht kunt komen of door een gevaarlijke voettocht van vele dagen, worden door MAF bevoorraad.

Lees maar wat hulpverlener Glenda daarover vertelt

Door lange afstanden en gevaren onderweg kunnen zo’n 5oo.ooo kinderen in PNG niet naar school gaan. Voor Glenda en MAF reden genoeg om aan een haast onmogelijke missie te beginnen: vier scholen in de bergen! Glenda: ‘Alles wat we hier niet zelf kunnen produceren, wordt door MAF gebracht: examens, schoolboeken, bureaus, printers, dakbedekking, ramen, spijkers en watertanks. Zelfs cavia’s en vissen voor de vijvers, alles komt en gaat met MAF. Zij brengen onze post en bezorgen eten voor de studenten. Als we ziek zijn, halen ze ons op” Maar bovenal zijn het onze vrienden. Ze steunen ons en delen in alles wat we hier doen.”

Dit is maar één voorbeeld van de vele acties van MAF wereldwijd.

Reden genoeg om opnieuw de voorjaarskledingactie bij u aan te bevelen.

De deuren van de MAF-winkel gaan voor het eerst open op woensdag 23 maart om 9.00 uur. Het adres is zoals altijd Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden. De opbrengst is 100% voor MAF

Voor erg weinig geld kan iedereen, gedurende 4 weken, zich prima nieuwe en tweedehandse (zomer)kleding aanschaffen. Juist ook voor vluchtelingen, waar ook vandaan, een prachtgelegenheid om heel geschikt aan goede kleding te komen. Er is zeer veel keus in kinder-, dames-, en herenkleding; bovendien zijn er veel schoenen en accessoires. Alles van uitstekende kwaliteit.

Huib Veurink
Berkum treft Scherpenzeel Sport 10 uur geleden
Afbeelding
Zwollenaar Lieuwe Siebe de Jong exposeert in Stadkamer met foto's uit vergeten oorlogen Algemeen 11 uur geleden
VVN Opfriscursus Fiets
Veilig Verkeer Nederland organiseert gratis Opfriscursus Fiets met valpreventie + lunch Nieuws Ingezonden 12 uur geleden
Afbeelding
Cinekid presenteert in Filmtheater Fraterhuis: Vos en Haas redden het bos Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Graasseizoen weer van start voor Zwolse schaapskudde Algemeen 17 apr, 18:14
Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50