Kinderkleding bij KrijgdeKleertjes Zwolle
Kinderkleding bij KrijgdeKleertjes Zwolle Willeke Klapwijk

Kinderkleding ruilen bij KrijgdeKleertjes Zwolle!

Ingezonden Ingezonden

KrijgdeKleertjes Zwolle is heropend en uitgebreid op een nieuwe locatie. Iedereen uit Zwolle en daarbuiten kan zomer-kinderkleding komen ruilen op zaterdag 2 april aan de Gasthuisdijk 24.

Zo’n 5 jaar geleden begon Willeke Klapwijk als vrijwilligster een ruilpunt bij haar aan huis. De voornaamste reden hiervoor is duurzaamheid; nieuwe kinderkleding kopen is niet nodig, er is genoeg tweedehands beschikbaar. Inmiddels is het ruilpunt zo groot geworden dat er naar een nieuwe locatie gezocht moest worden. En die is gevonden! Met dank aan de gemeente Zwolle en Travers Welzijn kan er nu kinderkleding geruild worden in het pand van DOCK24.
Kinderen groeien snel uit hun kleding. De te klein geworden kleding kun je inleveren bij KrijgdeKleertjes Zwolle, en je kunt er ‘nieuwe’ kleding voor uitzoeken in een maatje groter. Er is kleding beschikbaar in maat 44 t/m 176, voor kinderen in alle leeftijden dus. Ook positiekleding kan geruild worden. Het is helemaal gratis, al staat er wel een giftenpot klaar voor vrijwillige donaties.
Grote dank ook aan Stichting Haëlla voor de sponsoring van de nieuwe inrichting, en aan alle vrijwilligers die het organiseren van ruilmomenten mogelijk maken!
Aanmelden voor het ruilen van kinderkleding op 2 april kan door een e-mail te sturen naar krijgdekleertjes.zwolle@gmail.com

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 22 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 23 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 23 uur geleden