Voorjaarsactie Spaans voor de vakantie

Ingezonden Ingezonden

Taaltrainingen Spaans La Caracola start op donderdag 7 april met een nieuwe cursus Spaans voor beginners. Dit is een korte avondcursus van 8 lessen waarin je vertrouwd raakt met het Spaans, om hiermee eenvoudige communicatie mogelijk te maken.

De lente is een uitermate geschikte periode om een taal te leren. Daarom start La Caracola een voorjaarsactie waarin twee personen die zich gezamenlijk inschrijven korting krijgen op het cursusgeld.

Na het afronden van deze cursus kan de cursist in het Spaans: met iemand kennis maken, naar de weg vragen, toeristische informatie inwinnen, iets bestellen in een café of restaurant, boodschappen doen, een mening en voorkeur uitdrukken, praten over ervaringen in het heden en nog veel meer. Je leert Spaans van een zeer ervaren docente uit Barcelona die niet alleen de taal perfect beheerst, maar ook de cultuur en de gebruiken van het land kent.

Taaltrainingen Spaans La Caracola is gevestigd in de binnenstad van Zwolle en kenmerkt zich onder andere door de kleinschaligheid van de groepen en de persoonlijke benadering van iedere cursist.

Voor inschrijving of meer informatie, bel: 06 - 43 86 70 28 of bezoek www.lacaracola.nl

Afbeelding
Hedon Talent Support slaat handen ineen met Tricklebolt naar herontdekking van de band Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Grootschalig Faunaonderzoek in Zwolle onthult kansen voor natuurbehoud en beheer Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Foodtruckfestival HOPPAAA! met borrelplanken en kwaliteitswijnen in het Twistvlietpark Algemeen 21 uur geleden