Afbeelding
Foto: Eigen foto

Wensink Mercedes-Benz presenteert de Electric Experience: Introductie nieuwe EQE. De 100% elektrische E-Klasse

Partnerbijdrages

De showroom van Wensink Mercedes-Benz in Zwolle is zaterdag 30 april het decor voor de grote apotheose van de Electric Experience. Op die dag wordt de nieuwe EQE, de 100% elektrische E-Klasse extra gepresenteerd. Daarnaast is het mogelijk om een proefrit te maken in de andere elektrische modellen van Mercedes-Benz: de EQA, de EQB, de EQC én de EQS.

Op deze zaterdag is er tevens entertainment in de showroom m.m.v. DJ Hans Stroeve. Uiteraard wordt er gezorgd voor wat lekkers bij de koffie en een hapje en drankje.

Ook zal de bedrijfswagenafdeling van Mercedes-Benz haar elektrische eVans modellen uitgebreid presenteren. Denk daarbij aan de eVito Gesloten Bestelwagen, de eVito Tourer én de eSprinter Gesloten Bestelwagen. Allemaal 100% elektrisch, dus duurzaam én fiscaal zéér aantrekkelijk. Voor bedrijven en ZZP’s is er altijd een elektrische bedrijfswagen! Ga zorgeloos de toekomst in! Kies voor de eVans van Mercedes-Benz.

De nieuwe EQE zal tijdens deze show zogezegd het pronkstuk zijn. Maak óók kennis. This is for all senses.
De 100% elektrische E-Klasse in een notendop:

•         CO2 neutraal laden

•         Tot 660 km volledig elektrische actieradius (WLTP)*

•         32 min. naar 80% opgeladen

•         Tot 215 kW (292 pk)

•         Adembenemend MBUX-hyperscreen

Ook presenteert Wensink die dag vele nieuwe én gebruikte Mercedes-Benz modellen. Allen zeer scherp geprijsd, voorzien van mooie extra’s en dit alles in een aangename ambiance. Maak uw deal!

Wees zaterdag 30 april welkom tussen 10.00 en 17.00 uur in de showroom aan de Lippestraat 2 in Zwolle. Meer informatie is te vinden op:  www.wensink.nl/mercedes-benz

Dit is een partnerbijdrage van:
Wensink
www.wensink.nl/mercedes-benz