Afbeelding
Foto: Arie Mekkring

Thomas Orkest speelt in uitverkocht theater De Spiegel

Algemeen

Het Thomas Orkest heeft zaterdag voor een uitverkocht theater De Spiegel gespeeld. Onder de titel ’Let’s Dance’ werd het publiek zaterdag getrakteerd op disco, soul, pop en hardstyle. 

Sinds maart 2020 staat dit orkest onder leiding van Mark Harms. Voor hem was deze avond in een volle Spiegel zijn debuut. 

 Bo Saris, ooit doorgebroken bij Idols, zong hits met zijn kenmerkende soulvolle stem, bijgestaan door vocal backinggroep The Ones. Ook Marloes van Ommen trad op. Samen met de dansgroep van Michelle Mondria vormden zij een een perfecte combinatie. Hierdoor kreeg de Trammps-medley nog meer energie en power. 

Een van de hoogtepunten was ’Can you feel it’ met Bo Saris en een trompet-solo van André Boerman. Mooi was ook de bewerking van het Franstalige nummer ’La Belle Dame Sans Regret’. Lieke Radstaak (van The Ones) vertolkte dit nummer. Mede dankzij de inbreng van Mark Harms op de bügel was dit optreden een streling voor het oor. 

Hardstyle pianist Jisk Lieftink en het orkest verzorgden een rockversie van Beethovens vijfde. Het dansnummer ’El Tango De Roxanne’ werd gespeeld met het danspaar Marta Sirotiarová en André Plomp.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Pluim 2023 Vrienden van de Stadskern Zwolle naar transformatie voormalig Provinciehuis Algemeen 22 feb, 16:31
Afbeelding
Legendarisch feest Lipgloss krijgt vrijdag 23 februari nieuwe editie in Hedon Algemeen 22 feb, 15:30
Afbeelding
Fraterhuis Academie over reclame in film Algemeen 22 feb, 14:06
Afbeelding
Betoverend, muzikaal avontuur over de rivier van beeldend multitalent Steef de Jong Algemeen 22 feb, 11:52
Afbeelding
Billy Boem club vanaf 15 april: Doe- en praatclub voor kinderen, met een thuissituatie waar het niet altijd even makkelijk loopt. Algemeen 22 feb, 10:16
Afbeelding
Het is bijna weer tijd voor eerste wielerklassieker van 2024: Salverda Bouw Ster van Zwolle aantrekkelijke opener van wielerseizoen Partnerbijdrages 22 feb, 08:40