Afbeelding
Foto: Eigen foto

Biemond & Hoekman trotse sponsor Frion Festival

Partnerbijdrages

Biemond & Hoekman is trots om wederom hoofdsponsor van het Frion Festival te mogen zijn. “Het is echt een geweldig festival waarbij mensen met en zonder een beperking centraal staan en hun talenten kunnen laten zien. Het meemaken van dit festival laat een onvergetelijke indruk achter bij zowel de artiest als bezoeker. Wij zijn hier als samenwerkingspartner van Frion Zorg graag weer bij!”

Het Frion Festival vindt plaats op zondag 22 mei 2022 in theater De Spiegel. Kijk voor meer informatie op www.frionfestival.nl.

Biemond & Hoekman gehandicaptenzorg

Erik Biemond en Elco Hoekman hebben hun roots in de gehandicaptenzorg. Ze zijn begonnen als begeleiders en werkten daarna als zelfstandig zorgprofessional. In 2016 zijn ze een eigen bemiddelingsbureau gestart: Biemond & Hoekman gehandicaptenzorg. ‘’Doordat we zelf zzp’ers in de zorg zijn geweest, weten we wat zzp’ers en opdrachtgevers nodig hebben en wat wel en niet werkt. Op de juiste plek is iedereen de beste versie van zichzelf. We voelen ons verantwoordelijk voor onze mensen en zetten iemand niet neer waar hij of zij niet past. Op ons kantoor in Nunspeet zorgt een team van zeven mensen voor de planning op de projecten.’’

Onze missie

Biemond & Hoekman is specialist in de intensieve begeleiding. Wij willen cliënten en teams in de gehandicaptenzorg zo goed mogelijk ondersteunen. Onze kennis, vaardigheden en ervaring stellen ons in staat om de juiste aansluiting en afstemming te vinden bij de cliënten én het team.

Dit is een partnerbijdrage van:
Biemond & Hoekman
Galvaniweg 10B
Nunspeet
www.biemondhoekman.nl

Afbeelding
Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 2 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 19 uur geleden