Afbeelding
Eigen foto

Licht uit, spot aan

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Op zondag 22 mei staan de talenten van Frion in de spotlights op het podium van theater De Spiegel tijdens de negende editie van het Frion Festival.

Vanwege de coronacrisis ging het festival in 2020 niet door en werd in 2021 een digitale editie georganiseerd. Redenen genoeg om dit jaar flink uit te pakken. Zo dachten de talenten van Frion er ook over: nooit eerder meldden zich zoveel cliënten om mee te doen. Het programma van het festival bestaat uit drie onderdelen.

Attractiemarkt

Op de markt zijn er kraampjes met leuke spullen gemaakt in de verschillende ateliers en werkplaatsen van Frion. Er is ook van alles te doen! Schilderen, knutselen, tekenen, meerijden in het treintje of dansen op de silent disco. Tussendoor kunnen er poffertjes, hamburgers of een ijsje worden gegeten.

Toneelvoorstellingen

In de foyer van het theater worden, voorafgaand aan de muzikale show, toneelvoorstellingen gespeeld met cliënten van Frion in de hoofdrol. De voorstellingen zijn gebaseerd op Roodkapje, maar dan met een verrassende hippe twist…

Muzikale show

De spetterende muzikale show heeft dit jaar een tropisch sfeertje. Cliënten van Frion treden onder andere op met singer-songwriter-duo Tangarine en verschillende Zwolse artiesten. Nieuw dit jaar is het Frion All Stars-koor met oud-deelnemers die een bijzondere rol hebben tijdens de show. Voor het publiek zijn er twee zekerheden: het lukt niet om stil te zitten tijdens de show én je gaat met een dikke glimlach naar huis.

De attractiemarkt en toneelvoorstellingen zijn van 13.00 tot 15.00 uur en zijn gratis toegankelijk. De muzikale show begint om 15.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Zwolse Theaters.

Dit is een partnerbijdrage van:
het Frion Festival
www.frionfestival.nl

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59