Afbeelding
Foto: Foto's PEC Zwolle

Seizoenkaarten PEC Zwolle zijn populair

Sport

PEC ZWOLLE - Exact een week geleden ging de seizoenkaartcampagne van PEC Zwolle van start. Sinds maandag 16 mei bestaat de mogelijkheid om seizoenkaarten te verlengen en te kopen voor het nieuwe seizoen van PEC Zwolle. En dat gebeurt massaal. Zo is het aantal verkochte seizoenkaarten inmiddels ruimschoots de grens van 3.500 gepasseerd. Nog nooit verkocht PEC Zwolle zoveel seizoenkaarten in de eerste paar dagen van de campagne. 

Ook valt volgens PEC Zwolle op dat maar liefst 20 procent van de ruim 3.500 seizoenkaarten, aan nieuwe supporters wordt verkocht. Een veelgehoord argument om een nieuwe seizoenkaart te kopen is het vaste speelmoment. De wedstrijden op de vrijdagavond dienen daarmee als aftrap van het weekend.

Medewerkers, spelers en stafleden van de club bezorgen sinds de start van de campagne elke (0)38e seizoenkaarthouder een uniek shirt. Al deze shirts zijn door aanvoerder Bram van Polen voorzien van de tekst ‘liefde voor altijd’ en inmiddels al veelvuldig verspreid in stad, regio en bij seizoenkaarthouders in Utrecht, Almere en Amsterdam.

PEC Zwolle biedt komend seizoen drie opties aan. Naast een reguliere seizoenkaart voor één seizoen, bestaat ook de mogelijkheid een comeback-seizoenkaart te kopen. Hiermee verzekert de koper zich van twee seizoenen PEC Zwolle en ontvangt daarvoor een fikse korting. De laatste optie is een flexibele seizoenkaart, waarmee de houder zelf kan bepalen naar welke wedstrijden en met wie degene gaat.

Afbeelding
Afbeelding