Afbeelding
Foto: Getty Images

Meer kunnen besteden? Regel het met een seniorenhypotheek!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Wilt u uw kind bijvoorbeeld helpen om een huis te kopen, dan kunt u uw hypotheek verhogen en dit geld aan uw kind schenken of lenen. U kunt hiervoor een stuk(je) van uw overwaarde opnemen. De hypotheekmogelijkheden zijn vaak ruimer dan gedacht. Wel is het verstandig om een schenking of lening via de notaris vast te leggen. Wij leggen u graag uit hoe u dit het beste vorm zou kunnen geven. 

Uw woning levensloop bestendig maken?

Naarmate men ouder wordt, denkt men steeds meer na over de mogelijkheden om te kunnen blijven wonen. Daarvoor zijn soms aanpassingen aan de woning nodig, zoals bijvoorbeeld een slaapkamer op de begane grond, een inloopdouche of bijvoorbeeld een traplift. Door een deel van uw overwaarde op te nemen is dit doorgaans eenvoudig te realiseren!

Toch die wereldreis of camper kopen?

Misschien wilt u iedere maand iets meer kunnen besteden. Bijvoorbeeld voor hulp in of om het huis of om wat leuke dingen te ondernemen of te kopen, zoals die wereldreis of camper! Een deel van uw overwaarde benutten kan al een groot verschil maken in uw dagelijkse leven. 

Uw energielasten verlagen door middel van uw hypotheek?

Vindt u ook dat de energielasten de pan uit rijzen? Door uw woning te verduurzamen (denk aan vloer- en spouwisolatie, zonnepanelen, (hybride) warmtepomp en glas) door middel van een extra stukje hypotheek, kunt u met enkele tientjes extra hypotheeklasten honderden euro’s besparen. Graag rekenen wij u de (forse) besparingen voor.

Gun uzelf het plezier en comfort van het vermogen dat u in de stenen heeft!

Velen horen hun kinderen zeggen dat men ook moet genieten van het opgebouwde vermogen. Door een deel van de overwaarde te benutten voor dingen die er voor u echt toe doen, verhoogt u uw comfort en uw levensplezier!

Kom in actie!

De eerste stap om in actie te komen heeft u al genomen door dit artikel te lezen. Neem de tweede stap en geef u op voor de gratis informatieavond, waarin wij u samen met notariskantoor DuretTrip informeren over een aantal aspecten van het benutten van uw overwaarde, schenken en lenen aan uw kinderen, erfrecht en testament.

Aanmelden kan via:

De website www.definancielealliantie.nl/seniorenhypotheek
Stuur een email naar info@dfamail.nl
Of bel naar: 038 421 44 57



Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30