Basisschool De Zevensprong (jongens 5/6) bereikt landelijk finale schoolvoetbal.

Ingezonden Ingezonden

In de categorie groep 5/6, is afgelopen woensdag De Zevensprong districtskampioen schoolvoetbal gewonnen. Eerder hadden het meisjes- en jongensteam het kampioenschap in Zwolle winnend afgesloten. Later werd de regiofinale in Vaassen ook glansrijk gewonnen door beide teams. Afgelopen woensdag speelden zowel de meisjes als de jongens uit groep 5/6 de districtsfinale Oost in Gendt (tussen Arnhem en Nijmegen). De meisjes behaalden op dit toernooi de 4de plaats.

De jongens hebben het districttoernooi gewonnen door in een poule van 6 als eerste te eindigen! De tegenstanders uit onder andere Enschede, Hengelo, Vriezeveen, Eerbeek en Apeldoorn werden verslagen. Het jongensteam van De Zevensprong mag nu in actie komen op het Nederlands Kampioenschap in Zeist. Dit toernooi zal plaatsvinden op vrijdag 17 juni.

Werkzaamheden spoorbrug op de Vecht: Stremming vaarwegverkeer Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 21 uur geleden
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 22 uur geleden