Afbeelding
Eigen foto

Wolproeverij op de Happy Days bij Happy Crafts Zwolle

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZWOLLE - Happy Crafts, de creatieve wolwinkel in de Assendorperstaat heeft zaterdag 11 juni feest. De winkel, voorheen Rits In, opende vlak voor de coronapandemie opnieuw onder de naam Happy Crafts haar deuren. 

Met een volle activiteitenagenda in de aanslag, moest de winkel na de heropening al direct omgaan met alle maatregelen en sluitingen waardoor veel activiteiten niet door konden gaan. Er wordt nu afgetrapt met de eerste Happy Days waar bezoekers kunnen snoepen van een wolproeverij, kunnen meedoen met workshops en meer. 

Daarnaast is het nog eens extra feest in de winkel, want winkelmanager Mieke is dit jaar tien jaar mede-eigenaar van de winkel. 

Tekst gaat verder onder foto.


Eigen foto

Tijdens de Happy Days in Zwolle zijn er verschillende leuke dingen te beleven in de winkel. Zo zijn er meerdere bekende ontwerpers aanwezig, die graag helpen met het uitzoeken van een nieuwe project. Nienke, een bekend gezicht in de winkel, en bekend van Mooi van Draad geeft op die dag daarnaast maar twee workshops: ’s ochtends begint ze met het geven van een interessante breitechnieken workshop waardoor je direct kunt starten aan een gave sjaal of dekentje. In de middag zal zijn de technieken van borduren laten zien, en kunnen bezoekers samen met haar tijdens de workshop een bloemenkrans borduren. 

Ook zullen Linda Modderman, Lisette, bekend als Tante Setje aanwezig zijn voor een meet & greet en kunnen ze samen met hun de materialen uitkiezen voor een van hun prachtige vrolijke ontwerpen. Ook is A3lle aanwezig, bekend van de immens populaire Original dekens, om samen een geweldige kleurcombinatie te maken voor een unieke deken.

De hele dag doorlopend is er daarnaast een wolproeverij, waarbij bezoekers verschillende wolletjes kunnen proeven en direct met verschillende naalden kunnen testen, onder het genot van een hapje en een drankje.  

Op de dag zelf zijn er daarnaast mooie acties en krijgen bezoekers een goed gevulde goodiebag.