Afbeelding
Foto: Geert Jan Kuper

Nederpop iconen De Dijk voor de allerlaatste keer naar Hedon

Algemeen

ZWOLLE - Liefhebbers van De Dijk kunnen dinsdag 8 november omcirkelen in hun agenda want dan staan deze Nederpoppers voor de allerlaatste keer in Hedon.

De iconische Amsterdamse band neemt dit jaar uitgebreid afscheid en slaat Zwolle uiteraard niet over. De kaartverkoop voor De Dijk is woensdag begonnen via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle.

Gedurende hun lange carrière stond de band met onder andere Huub van der Lubbe een groot aantal keren in een uitverkocht Hedon en gaven ze tal van memorabele shows. Zo viel de stroom eens uit in een groot deel van Zwolle waaronder Hedon en speelde De Dijk akoestisch bijgelicht door zaklantaarns verder tot de lampen weer aangingen en zo zijn er tal van prachtige verhalen over deze band die in Zwolle een grote groep fans heeft. Zeker hun allerlaatste show in Zwolle belooft een speciale avond te worden. 

Sinds de oprichting in 1981 maakte De Dijk meer dan negentien albums, ontvingen ze alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek. De Nederlandstalige popformatie met grote hits als Bloedend Hart, Als Ze Er Niet Is, Dansen Op De Vulkaan en Mag Het Licht Uit is altijd een garantie voor een groot feest. Mis deze laatste keer in Hedon dan ook niet.