Afbeelding
Foto: Eigen foto

Praktijk Levensverbinding geeft klankschaalmeditatie

Algemeen

ZWOLLE - Marjolein van der Burgt van praktijk Levensverbinding geeft vrijdag 26 augustus om 19.00 uur en om 20.45 uur een klankschaalmeditatie. 

In de klankschaalmeditatie worden de deelnemers meegenomen op een innerlijke reis tijdens een geleide meditatie. Daarna kunnen ze zich laten onderdompelen in een zee van klanken en laten meevoeren naar een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning. Naast klankschalen gebruikt Marjolein ook andere instrumenten, zoals een ocean drum, rainstick en koshi.

Het geluid en de trilling van de klankschalen hebben een ontspannend en helend effect op lichaam, geest en ziel. De klank doordringt ons hele systeem tot op celniveau, het lichaam bestaat voor zo’n 70 procent uit water. Alle weefsels en organen, waaronder de plaatsen waar zich blokkades bevinden, worden gemasseerd door de resonantie die de trilling van de klankschaal voortbrengt.

Marjolein sluit de klankschaalmeditatie af met een koshi, een windgong.

Meer info en aanmelden: www.levensverbinding.nl/klankschaalmeditatie/

Marjolein van der Burgt is holistisch therapeut. Ze is in 2016 gestart met praktijk Levensverbinding in Zwolle om mensen te helpen bij lichamelijke en psychische klachten. Daarnaast geeft ze workshops en cursussen voor persoonlijke ontwikkeling en verdieping. Dit alles doet ze, omdat ze van mening is dat als mensen goed in hun vel zitten en bewust zijn, ze ook liefdevoller met elkaar en de aarde omgaan.