Van links naar rechts: Inge Rietberg (algemeen lid), Floor van Herwijnen (secretaris), Yvette Staring (penningmeester), Joppe Hulshof (vicevoorzitter) en Arnold van Balen (voorzitter).
Van links naar rechts: Inge Rietberg (algemeen lid), Floor van Herwijnen (secretaris), Yvette Staring (penningmeester), Joppe Hulshof (vicevoorzitter) en Arnold van Balen (voorzitter). Eigen foto

Nieuw bestuur Studenten Overleg Orgaan Zwolle

Algemeen

Zwolle / Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ), dé belangenbehartiger voor de Zwolse student, heeft een nieuw bestuur gekozen. Studenten kunnen voor alle zaken die hen aangaan bij het SOOZ terecht. 

De Algemene Ledenvergadering van het Studenten Overleg Orgaan Zwolle heeft vorige maand ingestemd met de benoeming van Bestuur Van Balen. Vanaf 1 september zullen zij de stem van de Zwolse studenten gaan vertegenwoordigen. 

Arnold van Balen is voorzitter van het bestuur. Verder bestaat het bestuur uit vicevoorzitter Joppe Hulshof, secretaris Floor van Herwijnen, penningmeester Yvette Staring en algemeen lid Inge Rietberg. De nieuwe voorzitter heeft veel zin heeft in de bestuursperiode. “Ik kijk erg uit om samen met het bestuur aan de slag te gaan om de belangen van studerend Zwolle te behartigen. We willen de mooie wegen die het voorgaande bestuur is ingeslagen voortzetten en nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken en mee aan de slag gaan.”

De komende weken zal Bestuur Van Balen zich klaarmaken om het stokje over te nemen van Bestuur Ruesink. Vanaf 1 september zit het termijn van Bestuur Ruesink erop en zal het nieuwe bestuur zich inzetten om er een schitterend jaar van te maken.