Afbeelding
Foto: Aangeleverd

KBO Zwolle dankt vrijwilligers met high tea

Algemeen


ZWOLLE - De Katholieke Bond voor Ouderen afdeling Zwolle heeft vrijdag haar vrijwilligers in het zonnetje gezet tijdens een gezellige bijeenkomst in ‘De Kas van Kaat’ aan de Kuyerhuislaan.

De KBO Zwolle is een actieve vereniging met zo’ n 800 leden die op veel gebieden samenwerkt met de PCOB Zwolle. Ook voor de jongere ouderen heeft de club het nodige te bieden. Er is een actieve reiscommissie, kunstcommissie, activiteitencommissie en bijeenkomsten die naast verstrooiing ook verdieping bieden. “Zonder al deze vrijwilligers zou de afdeling geen bestaansrecht hebben en zouden wij niet al dat moois kunnen bieden zonder hen”, aldus voorzitter Wilma Altena.
KBO-PCOB is met ruim 200.000 leden de grootste seniorenorganisatie van Nederland. De bond maakt zich sterk voor een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Dijkexpeditie onthult toekomstplannen voor bescherming van de IJsseldijk Algemeen 1 dec., 16:28
Afbeelding
Hogeschool Windesheim viert 1-jarig bestaan ChatGPT met lancering Community of Practice voor generative AI en Windesheim.AI app Algemeen 1 dec., 15:44
Afbeelding
Advents-Kerst concert door CRK Voices Nieuws Ingezonden 1 dec., 13:43