Ga mee naar het museum

Algemeen Ingezonden

Hoe lang kijk jij gemiddeld naar een kunstwerk? Uit onderzoek is gebleken dat de meeste bezoekers ongeveer een halve minuut besteden aan een kunstwerk. Wat zou er gebeuren als je langer naar één kunstwerk kijkt?   

Als je op deze manier de bibliotheek zou bezoeken, komt het er op neer dat je van één onderwerp alle titels van de boeken leest en dan met een voldaan gevoel naar huis zou gaan. Hoe fijn is het om er één boek uit te nemen en te lezen wat het jou werkelijk te bieden heeft. Het kan je leven veranderen.

Van kunst kun je leren, het kan je creativiteit aanwakkeren. Ben je een maker dan kan het jouw werk een boost geven. Je kunt nieuwe wegen inslaan. Weet je niets van kunst dan kan er een wereld voor je open gaan. Je kijkt nooit meer hetzelfde naar kunst.

Kunstlokaal Wezep nodigt jou uit om mee te gaan naar het museum de Fundatie te Zwolle en dan een middag aan de slag te gaan. Je krijgt vier opdrachten die je ter plekke uitwerkt.

Donderdag 20 oktober om13.30 verzamelen bij het museum en om 16.00 sluiten we deze gezamenlijk af. Ik neem alle materialen mee die je nodig hebt. Entree en koffie/thee zijn voor eigen rekening. De kosten zijn € 25 per persoon. Voor meer informatie neem contact op met teunie.bastiaan@gmail.com

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 12 uur geleden