Afbeelding
Foto: Kirsten van de Meent

Vincent Corjanus brengt ode aan de vergankelijkheid met nieuwe single Poëziepopper

Algemeen

ZWOLLE - Vincent Corjanus heeft vrijdag de nieuwe single ‘Tussen Alles En Niets’ uitgebracht. Het is de tweede single van het nieuwe album, dat begin volgend jaar gaat verschijnen. 

Onlangs sloot Vincent Corjanus zijn landelijke tour af in het Overijsselse Hasselt. ‘Tussen Alles En Niets’ is een ode aan de vergankelijkheid. De single is opgenomen in de thuisstudio van de jonge zanger. Vocaal wordt hij ondersteund door Marijn Helms en Anne-Ruth Tuasela. “Het blijft leuk om nieuwe dingen te proberen”, zegt Corjanus. 

Vertrekpunt voor het schrijven van het lied was het lezen van een dichtbundel van Fernando Pessoa. ‘Geef me nog wat wijn, want het leven is niets’, is een frase uit een van zijn bekendere gedichten. “Niemand kon zo goed over vergankelijkheid schrijven als Pessoa. Ik vond dat heel inspirerend”, aldus Corjanus. 

Verwacht geen zwaarmoedig liedje, want het blijft natuurlijk poëziepop. De zingende dichter heeft nu een pauze qua optredens. Begin volgend jaar verschijnt er een nieuw album, met een nieuwe tour. Deze wordt afgetrapt op zaterdag 28 januari in Grand Café Zuijdt in Zwolle. ‘Tussen Alles En Niets’ is vanaf nu te beluisteren op Spotify. Beluister de single: https://open.spotify.com/track/1EGwQPkuVvQvvd2iJh82Ck?si=105a1b64b35f4f33

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37