Vlnr: Marja van Ettingen, Hans Bergman, Stefan Meijerink (Zwolse Goede Doelen Toernooi) en Raymond Plessen (HTC 4).
Vlnr: Marja van Ettingen, Hans Bergman, Stefan Meijerink (Zwolse Goede Doelen Toernooi) en Raymond Plessen (HTC 4). Foto: Aangeleverd

Zwolse Goede Doelen Zaalvoetbaltoernooi lucratief voor Kind in Beeld

Algemeen

ZWOLLE - In de nieuwe WRZV-sporthal werd zaterdag 14 januari de 20ste editie van het Zwolse Goede Doelen Zaalvoetbaltoernooi afgewerkt. Dit toernooi bleek lucratief voor Stichting Kind in Beeld. Afgelopen dinsdag mochten Marja van Ettingen en Hans Bergman namens Kind in Beeld een cheque van 4.000 euro in ontvangst nemen.

De nieuwe WRZV-sporthal bleek bleek zeer geschikt voor dit niet weer weg te denken toernooi. Een sportief toernooi met gelijkwaardige wedstrijden en een goede sfeer. De muzikanten van 103Db die de WRZV op de kop zette met hun evenementenband, een heerlijk stampottenbuffet, een reünie met oude bekenden en foto’s van weleer, optredens van Tante Kippe en Harm Wolters en een verloting met een enorme opbrengst.

De grote winnaars van dit festijn zijn de kinderen uit Zwolle. De opbrengst gaat immers naar Stichting Kind in Beeld. Deze stichting stelt zich ten doel dat alle kinderen in Zwolle samenleving regelmatig deel kunnen nemen aan plezierige activiteiten. Stichting Kind in Beeld maakt later bekend waar de opbrengst van het toernooi aan wordt besteed. In 2024 wordt het Goede Doelen Zaalvoetbaltoernooi afgewerkt op zaterdag 13 januari.

Gerard Meijeringh

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30