Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Kamerkoor Convocaal start project ‘Verborgen schatten’

Algemeen

ZWOLLE - Kamerkoor Convocaal start binnenkort met het project ‘Verborgen schatten’. Op woensdag 7 juni is er een kennismakingsavond.

In vijftien wekelijkse repetities op de woensdagavond en één repetitiedag op een zaterdag in oktober worden twaalf prachtige en verrassende liederen ingestudeerd die vrijwel onbekend zijn gebleven en daarom bijna nooit uitgevoerd.

 Met onder andere composities van Ronald van Baekel, Lajos Bardos, Ryutaro Ikeda en Daniel Elder. In het najaar wordt er mee opgetreden tijdens Open Monumentendag. Het project wordt afgesloten met een eindconcert begin november in Zwolle. 

Deelname aan dit project is open voor alle zangers met enige koorervaring die bereid zijn thuis hun partij in te studeren (midi-files zijn beschikbaar). 

De kosten bedragen 95 euro (korting voor mensen met een minimuminkomen). Repetities zijn op woensdagen vanaf 14 juni tot en met 1 november met uitzondering van de schoolvakantie.

Op woensdag 7 juni is er vanaf 19.30 uur een kennismakingsavond in Domusica aan de Radewijnstraat 10, Zwolle. Graag vooraf aanmelden op info@convocaal.nl. Voor vragen of bij verhindering voor de kennismakingsavond kunnen mensen contact opnemen via info@convocaal.nl . Of bel met Chris via 06 1505 1525.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden