Afbeelding

Bezorgers gezocht: wij gaan onze krant in 2024 zelf bezorgen

Algemeen

REGIO – Op zoek naar een flexibele bijbaan die ook nog eens goed is voor je conditie? Grijp nu je kans om vanaf 1 januari voor BrugMedia te werken als krantenbezorger. BrugMedia neemt vanaf het nieuwe jaar de distributie van haar kranten volledig in eigen handen en zoekt daarom zowel ervaren als nieuwe krantenbezorgers.

We merkten dat niet alle adressen even goed bediend werden. Wekelijks ontvingen we hierover de nodige telefoontjes. Hoewel het fijn is te merken dat onze krant gemist wordt, is het een probleem dat dit überhaupt kan gebeuren. Daarom hebben we besloten de krant nu zelf te gaan verspreiden. 

Een enorme logistieke operatie waar we de hulp van lokale bezorgers hard bij nodig hebben. Wij roepen zowel de huidige bezorgers als potentieel nieuwe bezorgers op zich bij ons te melden. Niet alle bestaande bezorgers zijn bij ons in dienst. Dus wij krijgen graag in beeld wie nu ook onze krant al bezorgt. Zij krijgen voorrang bij het toekennen van een bezorgwijk. 

Ben jij 13 jaar of ouder en wil jij deze krant bezorgen? Dan ben je van harte welkom om je aan te melden en dan zorgen wij dat jij een passende bezorgwijk krijgt. Aanmelden kan via www.brugmedia.nl/verspreiding, stuur een mail naar bezorging@brugmedia.nl of telefonisch: 038 33 700 56.

In totaal verspreidt BrugMedia wekelijks zo’n 165.000 kranten. Dat wordt gedaan door een team van 750 bezorgers. Een deel van de bezorging was uitbesteed. Vanaf 1 januari 2024 wordt alles in eigen beheer gedaan, met als streven om alle inwoners in de regio een huis-aan-huiskrant te bezorgen. Bovendien kiezen we ervoor om minder folders te verspreiden als bijlage. Dit betekent minder extra werk voor de bezorgers.

Afbeelding
Pluim 2023 Vrienden van de Stadskern Zwolle naar transformatie voormalig Provinciehuis Algemeen 22 feb, 16:31
Afbeelding
Legendarisch feest Lipgloss krijgt vrijdag 23 februari nieuwe editie in Hedon Algemeen 22 feb, 15:30
Afbeelding
Fraterhuis Academie over reclame in film Algemeen 22 feb, 14:06
Afbeelding
Betoverend, muzikaal avontuur over de rivier van beeldend multitalent Steef de Jong Algemeen 22 feb, 11:52
Afbeelding
Billy Boem club vanaf 15 april: Doe- en praatclub voor kinderen, met een thuissituatie waar het niet altijd even makkelijk loopt. Algemeen 22 feb, 10:16
Afbeelding
Het is bijna weer tijd voor eerste wielerklassieker van 2024: Salverda Bouw Ster van Zwolle aantrekkelijke opener van wielerseizoen Partnerbijdrages 22 feb, 08:40