Afbeelding
Foto: Gerard Meijeringh

A&R Makelaars laagdrempelig

· leestijd 1 minuut Algemeen

Reza Nami opent op maandag 4 maart zijn eigen makelaarskantoor aan de Thomas a Kempisstraat onder de noemer A&R Makelaars. Daarmee gaat voor hem een langgekoesterde wens in vervulling. 

Reza Nami heeft altijd al interesse gehad voor gebouwen. “Van kleins af aan wilde ik weten hoe een gebouw in elkaar zit”, aldus Nami. Na het behalen van mijn Bachelor diploma rechten, ben ik Vastgoed en Makelaardij gaan studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen en die heb ik met succes behaald.” 

De rol van makelaar/Taxateur heeft hem altijd getrokken. Daarom is het starten van een eigen makelaarskantoor een logische keuze. “Dit vak is mijn passie. Ik doe er alles aan om uw droomwoning te vinden of uw pand zo goed mogelijk te verkopen. Ik sta midden in de maatschappij, hebben een groot netwerk en wil altijd het onderste uit de kan halen. Altijd!”

Reza Nami heef jaren op hoog niveau aan sport gedaan. “Ik weet wat er bij komt kijken om te streven naar de hoogst haalbare. Doorzettingsvermogen, de juiste mentaliteit, hard werken, focus en passie zijn allemaal ingrediënten die nodig zijn om dromen na te jagen en die werkelijkheid te laten worden. Dat is voor de makelaardij niet anders dan bij sport. Als makelaar/taxateur in Zwolle en omgeving gaan we dan ook geen uitdaging uit de weg”, aldus Nami. 

A&R Makelaar is een full service makelaars. Reza Nami kan het koop- en/of verkooptraject voor zijn rekening nemen. Daarnaast houdt hij zich bezig met het taxeren van woningen en het verhuur van woningen. Ook het beheer van panden behoort tot de dienstverlening van A&R Makelaars. Van klein beheer tot het bijhouden van panden voor investeerders die meerdere panden bezitten. 

Dit is een partnerbijdrage van:
A&R Makelaars

Johan Schurink