Voorstelling 'Lijflied' in schouwburg Odeon
Voorstelling 'Lijflied' in schouwburg Odeon brugmedia.nl

Voorstelling 'Lijflied' in schouwburg Odeon

Cultuur

BINNENSTAD ? In schouwburg Odeon aan de Blijmarkt speelt op zaterdag 23 mei de muzikale voorstelling Lijflied. Daarin geeft voedingswetenschapper, leefstijlcoach en zangeres Meijke van Herwijnen (1974) het woord aan het lichaam. Wat wil het, wat kan het en hoe haal je eruit wat erin zit?

Tijdens haar landelijke tournee wil Van Herwijnen ervoor zorgen dat de boodschap niet alleen doordringt tot het verstand, maar vooral tot het lichaam. ?Tijdens mijn workshops en coaching zie ik vaak dezelfde problemen terugkomen: mensen ervaren veel onrust door allerhande oorzaken. Ze hebben te weinig energie om te kunnen genieten van het leven of hebben moeite met het volhouden van gezonde gewoontes. In Lijflied zing en speel ik samen met bassist Sidney Hill en gitarist Ton van Dortmont herkenbare liedjes over deze situaties. Tegelijkertijd leg ik uit hoe je ze kunt verbeteren, of beter nog, voorkómen?, aldus Van Herwijnen. ?We houden de bezoekers met enige humor een spiegel voor en hopelijk stappen zij gemotiveerd weer naar buiten. Dan is de avond voor ons geslaagd.?

In haar vrije tijd zingt Van Herwijnen sinds haar tienerjaren in musicals en bands.

Kijk voor meer informatie op
www.theatervoorstellinglijflied.nl

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37