Open Podium op de Verhalenboot

Cultuur

BINNENSTAD – Op de Verhalenboot aan de Pletterstraat wordt op woensdag 18 november om 20.30 uur weer een Open Podium gehouden.

De entree is gratis; artiesten kunnen zich melden via info@deverhalenboot.nl. De Verhalenboot wil een podium zijn waar artiesten kunnen uitproberen en het publiek, waarvoor de avond altijd een verrassing is, kan genieten. Op dit open podium is iedereen welkom die een verhaal te vertellen heeft: in dichtvorm, proza, verteld verhaal, lied of performance. Het publiek hoeft niet te reserveren. De zaal gaat open om 20.00 uur. Alle informatie staat ook op www.deverhalenboot.nl.

Bezoekers kunnen al de volgende artiesten verwachten: Martin Brinkman met Ali de Alligator, Henk van Huisstede met nieuwe gedichten en misschien een lied, Edgar Vossen met een bewerking van Iron John, Egbert Dijkgraaf, student aan De Vertelacademie, met Een dag uit het leven van Winston Churchill, Johanna Dijkgraaf met een verhaal, dichterscollectief The Sonnetic Stars, een groep dichters in de groei en studenten van de Schrijversvakschool Groningen/Noord-Nederland.


Er zijn nog open podia in december, februari en maart. Beginnende, gevorderde en geslaagde artiesten zijn welkom voor 'hun eerste keer', 'een iets langer verhaal' of 'de tryout van hun voorstelling'. Zij kunnen daarvoor contact opnemen via info@deverhalenboot.nl. In principe krijgt iedereen tien minuten de tijd, zodat er zo veel mogelijk mensen aan bod komen. Alleen in overleg wordt daarvan afgeweken.

 

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37