Afbeelding

Naar buiten met Dubbelgreep

Cultuur

Op Zaterdag 4 juni 2016 is de jaarlijkse Grote Avond van Dubbelgreep. Het thema is ‘naar buiten’ en we voegen de daad die avond bij het woord. Het programma begint om 19.00 bij de muziektent op het Assendorperplein waar nog kaarten te koop zijn, als u dat in de voorverkoop nog niet heeft gedaan. In de muziektent zal de eerste muziek van de avond klinken. Uiterlijk 19:30 uur gaan spelers en publiek op pad richting Oosterkerk (Ingang: Koewegje 2) voor het tweede deel van het programma. Onderweg kan het zomaar gebeuren dat u op straatmuzikanten stuit. Trek de stoute schoenen aan en loop met ons mee!

In de Oosterkerk heten pianisten u welkom met relaxmuziek. Na de pauze met een drankje begint de tweede helft. Vioolmuziek gaat er voor zorgen dat u zin in vakantie krijgt! Fluiten spelen een Jungle dance, de zangers ‘doen’ Gershwin en de gitaren geven een verkapt reisadvies. Natuurlijk is het Dubbelgreep-orkest ook van de partij.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 10, op de avond zelf € 12,50; kinderen t/m 14 jaar € 2,50 (zowel voorverkoop als op de avond zelf). Alles is inclusief drankje (in de Oosterkerk, tegen inlevering van de toegangskaart). De kaarten kunnen gereserveerd worden via info@dubbelgreep.nl en liggen (na betaling) klaar bij wijkcentrum De Enk aan het Assendorperplein. Vermeld in uw mailbericht: aantal kaarten (+ aantal voor kinderen), uw naam en uw adres?

Gaat u mee?