Afbeelding

Maatschappijkritiek in ‘Public Expo’: Tamme de Boer & Dennie Boxem

Cultuur

ZWOLLE – Maandag 5 maart is er weer een opening van ‘Public Expo’ in grand café Public. De officiële opening vindt plaats om 18:00 uur.

Ditmaal exposeren kunstschilders Tamme de Boer en Dennie Boxem, die beiden op eigen wijze maatschappijkritische schilderijen maken. De Boer werd onlangs genomineerd voor De Koninklijke Prijs. Boxems werk ’Captain America fails to stop Trumps inauguration’ ontving wereldwijd duizenden likes op Facebook en zorgde voor de nodige discussie onder Amerikaanse voor- en tegenstanders van Trump.

De bezoekers van ‘Public Expo’ worden voorzien van borrelhapjes en gezellige live muziek van Max & Maria. Grand café Public, te vinden tegenover museum De Fundatie, biedt tevens korting op alle maaltijden. Tot 5 maart kan men genieten van de kunstwerken van Daniel Douglas en Diederik Haveman. De mensen die op de hoogte willen blijven kunnen ‘Public Expo’ volgen op www.facebook.com/publicexpozwolle.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37