Afbeelding

Opera in de Hoofdhof

· leestijd 1 minuut Cultuur

Op zondag 15 april treedt in het programma van Muziek met een Plus het Camelia Quartet op.

Bij opera denken we direct aan lang, hard, dramatisch en onverstaanbaar. Op deze zondagmiddag nemen we u mee in een wereld vol liefde, verraad, passie, achterdocht, leven en dood. In een opera! Betekent dat niet drie uur lang naar eenzelfde stuk luisteren? Juist niet, wij gaan u anders naar de opera laten kijken en luisteren en maken de opera weer leuk!

Geïnspireerd door bekende Italiaanse en Franse opera’s presenteert het Camelia Quartet een eeuwenoud verhaal in een nieuw jasje. Bij deze opera hoef je geen Italiaans of Frans te kennen. Zowel hoogtepunten als de minder bekende parels uit klassieke muziek, jazz en filmmuziek worden ingezet om u een onvergetelijke muzikale reis te bezorgen. Laat u meeslepen in deze wereld waar geheimen worden ontrafeld, vijanden worden gedood en de liefde overwint.

Het zal een voorstelling worden die bijzonder geschikt is voor kinderen of het hele gezin. De thema’s in de opera zijn herkenbaar voor jongeren. Bijvoorbeeld “de intensiteit waarmee je verliefd wordt, is eigenlijk zeer ‘opera-achtig’. Kinderen kunnen echt iets met deze verhalen en zien zichzelf er in terug.

Aan dit concert werken ook kinderen van de basisschool De Duyvenkamp mee.

Sprankelende muziek, een meeslepend verhaal en een speels element! Kom naar onze voorstelling en neem uw kinderen en/of kleinkinderenmee .

Het concert begint om 15:00 uur in het zalencentrum De Hoofdhof, Kerkweg 26 in Zwolle-Berkum. Kaarten à 10 EURO voor volwassenen en 5 EURO voor jeugd tot 16 jaar zijn te bestellen op de website van Muziek met een Plus www.muziekmeteenplus.nl.

Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 13 uur geleden
Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 17 uur geleden