Samen zingen Zwolle

Cultuur

Samen zingen Zwolle is van start gegaan. We zingen elke laatste vrijdagavond van de maand in de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes in Zwolle. De tweede zangavond is op vrijdag 30 november.

Houd je van zingen? Dan ben je van harte welkom om mee te komen zingen. We zingen van half acht tot half negen onder begeleiding van een enthousiaste Artez-student.

Samen zingen Zwolle is een nieuw initiatief wat is voortgekomen uit het project Zing Nederlands met Me. Maandelijks werden er in de Stadkamer voornamelijk Nederlandstalige liedjes gezongen. Het was heel erg leuk om met een heel diverse groep mensen samen te zingen. Om verschillende redenen is het project Zing Nederlands met Me gestopt. Veel mensen vonden dat jammer. Daarom is er een werkgroep gekomen om het zingen opnieuw te organiseren. En dat is gelukt! Vrijdagavond 26 oktober was de eerste avond van Samen zingen Zwolle. Er waren veel bekende gezichten, en ook een aantal nieuwe gezichten. Staand in een grote kring rond de piano zongen we liedjes als: "Ik voel me zo verdomd alleen" van Danny de Munk en "Mag ik dan bij jou" van Claudia de Breij. Ook zin om mee te zingen? Kom dan op vrijdagavond 30 november naar de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes in Zwolle. We zingen van half acht tot half negen. Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage is mogelijk.

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 5 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden