Afbeelding
Tünde Snijders

Hongaarse kunstenares exposeert met haar Nederlandse vogels

Cultuur

Na de indrukwekkende heide taferelen genieten wij nu niet alleen van de okerkleurige herfstblaadjes, maar door de kalende bomen ook steeds meer van de prachtige vogels die we in natuur tegenkomen. Kunstenares Tünde Snijders heeft van deze vlugge maar kleurrijke vogels een mooie collectie geschilderd, van Appelvink tot Vlaamse gaai.

Tünde is een autodidact kunstenares die slechts 2 jaar schildert. ‘Een talent.’- zeggen haar vrienden. Dat blijkt ook uit ieder stuk wat van haar hand komt. Haar ijsvogels maken het meeste indruk in heel Nederland, maar ze geniet ook internationale bekendheid. Een van haar ‘vreemde vogels’, een kookaburra, heeft een thuisplek in Australië gevonden.

Op 25 en 26 oktober houdt ze, na een succesvolle deelname aan de Kunstroute Noordwest Veluwe in Harderwijk, weer een tentoonstelling, dit keer in Zwolle. Tijdens deze sfeervolle expositie in particuliere setting zorgen haar 2 dochters, Ildikó (winnaar Gaudeamus prijs op het Prinses Christina Concours 2019) en Laura, zaterdagmiddag voor live muziek. De locatie is Prins Hendrikstraat 22a, Zwolle.
U bent van harte welkom op vrijdag 25 oktober van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdag 26 oktober van 11:00 tot 17:00 uur.
Tijdens de expositie is het ook mogelijk om kaarten en/of schilderijen te kopen.
Toegang is gratis.
Meer info: www.tundesnijders.com

Afbeelding
Dahliastekkenverkoop op 25 mei bij Rondom de Peperbus; maar liefst 65 soorten Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Brand in frituurpan zorgt voor flink wat schade in keuken bij restaurant Silk Sushi & Asian Dining Algemeen 3 uur geleden
Relámpago Trio
Student zet eigen festival op Nieuws Ingezonden 3 uur geleden