Afbeelding

Sunshine Reverberation uit Noorwegen speelt 30 november in Eureka

· leestijd 1 minuut Cultuur

Zaterdagavond 30 november speelt de Noorse punkband Sunshine Reverberation in het Zwolse Eureka. Sunshine Reverberation is een echte rock ‘n rollende garage punkband beïnvloed door psychedelia en krautrock. Het concert in Eureka wordt georganiseerd door Goudsteeg21, begint om 21.00 uur en de entree bedraagt tien Euro.

Sunshine Reverberation vormde zich in Tromsø, Noorwegen, na een lange jamsessie in de kelder van een meubelzaak, op een ontdekkingstocht naar een buitengewoon psychedelisch, fuzzy en melodisch geluid. De band valt het best te plaatsen tussen namen als King Gizzard, Oh Sees, Ty Segall en White Fence , maar er zijn ook invloeden van Iggy & Stooges en The Jon Spencer Blues Explosion te ontdekken. Vorig jaar bracht Sunshine Reverberation haar tweede album ‘Hive Mind’ uit en ze zijn alweer druk bezig met hun volgende album.

Sunshine Reverberation ‘on stage’: “De vierkoppige hydra maalt, wringt en perst de laatste druppel acid uit de goed oude rock’n roll. Van tijd tot tijd kalm en beheerst, af en toe een beetje dromerig, totdat ze uitbarsten in een energieke luidruchtige donderwolk van fuzz en punk!”

Kaartverkoop
Reserveren kan in de online store van Goudsteeg21 op www.goudsteeg21.nl.
Kaarten zijn tevens via mail verkrijgbaar bij Minstrel Sessions: info@minstrel.nl of telefonisch 038 4233419. Ook kunnen kaarten afgehaald worden in de winkel van Minstrel Music aan de Assendorperstraat 95 in Zwolle.

Goudsteeg21
Het concert van Sunshine Reverberation is alweer het derde concert dat Goudsteeg21 dit seizoen organiseert. Goudsteeg21 zoekt naar een vaste plek voor haar concerten. Die is nog niet voorhanden. Vandaar dat de concerten steeds op wisselende locaties plaatsvinden. Om op de hoogte te blijven kunnen geïnteresseerden zich abonneren op de nieuwsbrief (via www.goudsteeg21.nl) of door de Facebookpagina van Goudsteeg21 een like te geven.

???????www.goudsteeg21.nl

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 15 uur geleden