Afbeelding
Foto: Robert Westera

Hedon verzorgt Eindejaarsstream via Facebook Live

Cultuur

ZWOLLE – Hedon blikt op dinsdag 29 december van 20.30 tot 22.00 uur terug op 2020 met de Eindejaarsstream op Facebook Live.

Hedon’s eigen presentatoren Ruben Kooren en Thomas Siemonsma nemen de bezoekers in de stream mee door het jaar aan de hand van gesprekken met tafelgasten, muziek en diverse give-aways. De livestream is gratis te volgen.

Annuleringen

Afgelopen jaar stond weliswaar veelal in het teken van verplaatsingen en annuleringen, maar de hordes van 2020 zorgden er ook voor dat de podia gingen experimenteren met buitenpodia en livestreaming. Denk daarbij onder andere aan de livestreams en de buitenconcerten bij Gerrits Tuin.

Bedreven

“De Eindejaarsstream wordt een stream voor en door Hedon-mensen. We zijn inmiddels aardig bedreven in het neerzetten van livestreams en willen zo aan het einde van het jaar graag wat doen voor onze vaste bezoekers die het culturele programma zo hebben moeten missen. Dit doen we samen met artiesten die dicht bij ons staan in een gezellig, laagdrempelig programma”, aldus marketingcoördinator André van der Meulen. “Daarbij was er in 2020 ook nog een tijd voor Corona, want hoewel we slechts tot mid maart een normale bedrijfsvoering konden hanteren, bracht dat nog wat bijzondere momenten met zich mee waarbij we graag nog even stilstaan tijdens de stream.”