Afbeelding
Foto: Tjeerd Derkink

Hedon Productiehuis stuurt grote afvaardiging naar showcasefestival

Cultuur

ZWOLLE - Hedon Productiehuis zorgt voor een grote afvaardiging tijdens het Booster Festival zaterdag 10 april vanuit Enschede. Meerdere bands betrokken bij Hedon Productiehuis spelen tijdens het showcase festival wat dit jaar voor het tweede jaar op rij online zal plaatsvinden. 

Naast het showcasefestival van Oost-Nederland in de avond kan men overdag naar de conferentie met diverse panels waaronder Hedon Academy aangeboden vanuit Hedon Productiehuis.

Videosessie

Het showcase festival in Enschede waar talentvolle muzikanten uit de regio zich in de kijker kunnen spelen voor de landelijke muziekindustrie is voor het tweede jaar noodgedwongen online. Verbonden aan het Hedon Productiehuis zijn D A R K D A Y S, Jetlag Jenny, Naber, Nonchelange en Robin Scherpen. Deze acts spelen op één van de zes geselecteerde locaties in Enschede een opgenomen videosessie. Muziekliefhebbers kunnen de optredens vanaf 19.00 uur bekijken via www.boosterfestival.nl. Booster verbindt de creatieve muziekindustrie uit Oost-Nederland dit jaar met 48 showcases, meer dan vierhonderd feedbacksessies en vijfentwintig masterclasses en panels.

Conferentie
Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conferentie van Booster met workshops, masterclasses en feedbacksessies op het programma. Schakel daarvoor vanaf 13.00 uur in op het dagprogramma via www.boosterfestival.nl.

Showcasefestival
De geselecteerde acts presenteren zichzelf dit jaar met een speciaal opgenomen videosessie op een van de zes Enschedese locaties. Bezoekers kijken vanaf 19.00 uur mee naar het showcasefestival via www.boosterfestival.nl.

Afbeelding
Zeeuwse rockband Racoon geeft extra optreden in Hedon Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 16 uur geleden