Afbeelding
Foto: Eigen foto

Beth & Flo verzorgen spectaculair optreden met klassieke muziek en theater

Cultuur

ZWOLLE - Beth & Flo geven op zondag 30 mei om 15.00 uur een livestream-concert vanuit De Hoofdhof in Berkum. “Het wordt een spectaculair optreden van twee klassieke pianistes van formaat”, volgens de organisatie.

Op het programma staat muziek van Gershwin, de Danse Macabre van Saint-Saëns en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana in diens eigen quatre-mains bewerking voor piano.

Humor
Beth & Flo slaan een brug tussen de concertzaal en het theater. Ze spelen klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met sprankelende liedjes, fysiek theater en een flinke dosis humor.
In oktober 2020 stonden ze in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef hen als ‘een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes’.

Steun

Kaarten met toegangscode à 5 euro voor de livestream zijn verkrijgbaar via de website www.muziekmeteenplus.nl. “We zijn ontzettend blij dat we dit live stream-concert kunnen aanbieden”, meldt de organisatie. “Dit is het tweede livestream-concert dit seizoen, mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van het Prins Bernard Cultuurfonds Overijssel. Wij wensen onze bezoekers heel veel kijk- en luisterplezier.”

Afbeelding
Feestelijke opening kleinschalige kledingwinkel als onderdeel van re-integratieproces Algemeen 17 apr, 17:50
Wethouder Dorrit de Jong probeert de 96-jarige Ger Bos te beschermen tegen de regen.
Ook Zwolle heeft nu eigen ANWB AutoMaatje Algemeen 17 apr, 17:37
Afbeelding
Genieten van slotpresentatie tijdens Klarinetweekend in Zwolle Algemeen 17 apr, 16:59