Rob Zuidema directeur van de Zwolse theaters
Rob Zuidema directeur van de Zwolse theaters Pedro Sluiter

Zwolse Theaters gaat Speeddaten voor duurzame werkrelatie

Cultuur

ZWOLLE - Zwolse Theaters zoekt sinds april dit jaar een manager marketing & ticketing. Een eerdere procedure werd succesvol gestart met een aantal veelbelovende kandidaten. 

Ze heeft gesprekken gevoerd met meerdere afdelingen tegelijk, zodat elke kandidaat kon kennismaken met meerdere afdelingen. “Een mooi traject, dat helaas is afgerond zonder de juiste kandidaat te vinden”, zegt directeur Rob Zuidema. “Omdat de culturele sector op slot zat, hebben we het vermoeden dat mensen het best spannend vinden om nu van baan te veranderen.”

Koffie

Om die reden organiseert Zwolse theaters vrijblijvende speeddates, aanstaande donderdag 3 juni tussen 12.00 en 14.00 uur (indien gewenst ook digitaal). Deze speeddates zijn er om potentiële kandidaten de gelegenheid te geven wat vragen te stellen voordat ze besluiten om een brief te schrijven. “We vermoeden dat er mensen zijn die nu niet schrijven, terwijl we met een kopje koffie erbij misschien tot een andere conclusie komen”, verwacht Zuidema.

Wie is geïnteresseerd in deze baan bij Zwolse theaters kan zich via sollicitatie@zwolsetheaters.nl aanmelden voor een speeddate. Meteen een motivatiebrief en cv sturen, is natuurlijk ook mogelijk. Bekijk de volledige vacature op www.zwolsetheaters.nl/vacatures.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30