Afbeelding
Foto: Eigen foto

Kunstenaar Kim Otten toont kunst buiten de kaders tijdens Atelierweekend

Cultuur

ZWOLLE - De bijzondere werken van de Zwolse kunstenaar Kim Otten zijn te bewonderen tijdens het Landelijk Atelier weekend op 26 en 27 juni.

Wat het werk van deze Overijsselse kunstenaar zo bijzonder maakt is dat het letterlijk out of the box wordt vervaardigd. ‘The canvas is not the limit’, is haar motto. Ze breidt het doek uit door er materialen uit te laten steken. Het maken van kunst is voor haar dan ook een avontuur in een onbekende wereld waarbij alles mogelijk is. “Als kunstenaar blijf ik ontdekken en experimenteren. Ik wil graag nieuwe materialen en technieken uitproberen. Op deze manier blijf ik mijn creativiteit stimuleren”, vertelt ze.

Experimenteren
Ontdek, doorbreek, creëer. Vanuit deze kernwoorden wil Otten anderen inspireren om hun creativiteit te (her)ontdekken. “Door te experimenteren met de spullen die je voorhanden hebt, blijf je nieuwe mogelijkheden ontdekken. Hierdoor word je bewust van je eigen denkkaders en doorbreek je die, zodat je bij je eigen creativiteit komt. Dit zorgt ervoor dat nieuwe oplossingen kunnen worden gecreëerd”, stelt de kunstenaar. Dit is terug te zien in Ottens werk, omdat ze letterlijk buiten de kaders werkt.


Tijdens het Landelijk Atelierweekend is iedereen welkom, jong en oud(er). Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bezoekers het werk van Otten komen bekijken. Ook krijgen ze tijdens dit weekend 10 procent korting op hun aankoop. De openingstijden zijn op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur aan de Morra 25 in de wijk Aa-landen in Zwolle.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 16 uur geleden
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 17 uur geleden
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 17 uur geleden