Afbeelding
Foto: Eigen foto

Piepschuim brengt muzikaal cabaret bij ZZUit

Cultuur

ZWOLLE – ZZUit begint op 17 september haar nieuwe theaterseizoen met een cabaretvoorstelling die laat lachen en die nieuwe energie geeft. Het duo Piepschuim presenteert een nieuw muzikaal programma.

Het motto van de voorstelling is ‘Het glas is niet halfleeg maar halfvol, corona of niet’. Piepschuim bestaat uit taalfilosoof en liedschrijver Cor Burger (zang, gitaren) en instrumentalist Robbert Koekoek (sax, klarinet, contrabas, percussie). Zij maken al jaren hoogwaardig muzikaal cabaret met muziek, prachtige teksten en fysiek theater. Hun website www.piepschuim.com geeft een impressie van hun cabaret.

QR-code

Ondertussen moet ook ZZUit zich houden aan de richtlijnen voor de culturele sector. Dat houdt in dat een beperkt aantal bezoekers die kunnen aantonen gevaccineerd of recent getest te zijn de voorstelling mogen bijwonen. Voor bezoekers betekent dat concreet een QR-code kunnen tonen op de smartphone of papier als ook een identiteitsbewijs.

Reserveren

Zie voor meer informatie over het coronabeleid en het verkrijgen van een QR-code de website van Zwolse theaters: www.zwolsetheaters.nl. De voorstelling begint op vrijdag 17 september om 20.15 uur in het SIO gebouw aan de Thorbeckelaan 2 in Zwolle-Zuid. De entree bedraagt 15 euro. Zie voor meer informatie en reserveren www.zzuit.nl.

Afbeelding
Kledingmarkt Basisschool het Stroomdal, opbrengst Red een KIND, 3 en 4 april Nieuws Ingezonden 27 mrt, 17:47
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd
Echtpaar Vegter-Albers 65 jaar getrouwd Algemeen 27 mrt, 17:03
Harold van Vilsteren bij de koeien in de stad. Binnenkort maken de dieren dansend de sprong naar de buitenlucht.
Traditionele koeiendans bij biologische melkveehouder Harold van Vilsteren dit keer op tweede paasdag Algemeen 27 mrt, 16:37