Afbeelding
Foto: Eigen foto

Toptalent Antoon naar Hedon voor avondvullend programma

· leestijd 1 minuut Cultuur

ZWOLLE - De immens populaire muzikant Antoon komt op vrijdag 22 oktober naar Hedon voor een avondvullend programma. Naast het optreden van dit muzikale toptalent is er ook een pre-party en een afterparty. 

Antoon was de eerste artiest die een platencontract tekende bij Dreamteam Music, het platenlabel van Opposites rapper Big2. De kaartverkoop voor het optreden is geopend via www.hedon-zwolle.nl en via Plato te Zwolle. 

Doel

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. De 19-jarige artiest komt uit de omgeving van Hoorn en begon al op jonge leeftijd met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. Antoon combineerde vanaf toen in zijn producties de 80’s/Disco invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen met EDM en langzaam aan kwamen daar ook HipHop invloeden bij. Hieruit ontstond zijn eigen, unieke stijl die een combinatie is van HipHop en Pop muziek.

Debuutalbum

In 2020 tekende Antoon als eerste artiest bij Big2’s label Dreamteam Music en bracht hij zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ uit. Deze release werd ondersteund door de mini docu-serie op Talpa Network ‘Antoon – Was Getekend Twan’, waarin het hele proces richting het debuutalbum is vastgelegd. De muzikale klik tussen de heren bleek zo goed dat Antoon en Big2 in november 2020 de gezamenlijke EP ‘Heilig Water’ uitbrachten. De jonge artiest kon al op support rekenen van onder andere Radio 538, 3FM, Slam! FM, WildFM en Xite.

De avond is toegankelijk voor alle leeftijden. Bezoekers jonger dan zestien dienen te worden begeleid door een volwassen persoon van 18 jaar of ouder. Kaarten kosten 10 euro pe persoon. De zaal gaat om 20.00 uur open.