Afbeelding
Foto: Ferdy Damman

Publiekslieveling Typhoon geeft optreden in thuishaven Hedon

Cultuur

ZWOLLE - Publiekslieveling Typhoon geeft op zaterdag 28 mei een optreden in zijn thuishaven Hedon. Typhoon is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. 

Het is alweer een aantal jaar geleden dat Typhoon met een eigen soloshow in Hedon een optreden gaf. De kaartverkoop voor deze show is per direct begonnen via www.hedon-zwolle.nl en via Plato.

Verhalen

Grote levensthema’s weet Typhoon op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie. Met zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon bezoekers mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen: nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding.

Gevoelens

In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: bezoekers worden niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft. Waar of hoe men zijn muziek ook luistert, Typhoon raakt mensen in hun ziel en zet ze aan het denken over hun eigen leven, visie en gevoelens. Zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde. 

Het optreden op zaterdag 28 mei begint om 20.30 uur; de zaal gaat open om 19.30 uur. De entree bedraagt 34,50 euro.