Vestiging Zwolle van uitzendbureau Wolfram Chain.
Vestiging Zwolle van uitzendbureau Wolfram Chain. Karel Aalders

Uitzendbureau Wolfram Chain opent vestiging in Zwolle.

Ingezonden Ingezonden

Zwolle - Deze week heeft Wolfram Chain zijn tiende vestiging geopend heeft in Hanzestad Zwolle. Wolfram Chain is een specialist en totaalleverancier in het bemiddelen van kandidaten binnen de sector transport & logistiek. Door het openen van de nieuwe vestiging aan de Papenstraat 36 zijn wij in staat om onze klanten en kandidaten in de regio Zwolle optimaal te bedienen.

De uitbreiding is een strategische zet als gevolg van de toenemende vraag naar transport & logistiek personeel vanuit diverse bestaande en nieuwe klanten van Wolfram Chain in de regio Zwolle. Ook tijdens corona blijft de vraag naar transport en logistiek personeel groot. Zo wordt er veel meer online bestelt en is er meer bevoorrading van distributiecentra en bouwmarkten met vrachtwagens.

Daarnaast is Port of Zwolle de logistieke toegangspoort voor Noordoost-Nederland, regio Zwolle kent dan ook veel bedrijven die zich actief bezig houden met transport en logistiek en op zoek zijn naar geschikt personeel. De dienstverlening van Wolfram Chain sluit hier naadloos op aan.