nvt
nvt nvt

Voor wie wil jij zorgen? Ontdek het tijdens de Ontdekdezorg week 2021

Ingezonden Ingezonden

Van 22 t/m 27 maart vindt de Ontdekdezorg week 2021 plaats, dit jaar geheel digitaal via www.ontdekdezorgweek.nl. Tijdens de Ontdekdezorg week kunnen potentiële medewerkers de mogelijkheden van werken in zorg en welzijn ontdekken. Je kunt je oriënteren op de digitale ontdekdezorgmarkt, praktische informatie krijgen, of online rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij jouw in de buurt. Of meedoen met een online kennismakingsevenement van een werkgever in de buurt.

H.M. Koningin Máxima aanwezig bij start Ontdekdezorg week
Op 22 maart is H.M. Koningin Máxima aanwezig bij de start van de Ontdekdezorg week 2021. Zij gaat digitaal in gesprek met zorgprofessionals die vanuit een heel ander beroep de overstap hebben gemaakt naar een baan in zorg en welzijn. De ervaringen van de zorgmedewerkers staan centraal in het gesprek met H.M. Koningin Máxima en dienen als mooie succesvolle en inspirerende voorbeelden.

Nieuwe baan?
Het afgelopen jaar heeft meer dan ooit duidelijk gemaakt dat voldoende en goed opgeleide medewerkers in zorg en welzijn van het allergrootste belang zijn. Ze zijn onmisbaar! Veel Nederlanders kijken door corona met meer interesse naar de zorg. Maar hoe kun jij ontdekken of daar echt jouw hart ligt en of je de stap wilt zetten om te veranderen van baan? En hoe pak je dat dan aan? Ontdekdezorg week is hét moment om vragen te stellen en antwoorden te vinden. Om inspiratie op te doen en kennis te maken met deze sector.

Webinars
Iedereen die geïnteresseerd is in leren en werken in zorg en welzijn kan tijdens de Ontdekdezorg week praktische informatie krijgen via landelijke webinars, zoals ‘Retourticket naar de zorg’, of ‘Ik wil de zorg in, waar begin ik?’. Ook zijn er webinars waarin specifieke branches in het spotlicht worden gezet, waaronder de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en welzijn/GGZ.

Meer informatie
Kijk op www.ontdekdezorgweek.nl voor het complete programma en de laatste informatie.

Burgemeester Snijders kijkt goedkeurend naar het blauwvingerhandje. Rechts Kees Klaassen.
Blauwvingerhandjes spelen in op het? 'echte' Blauwvingerverhaal Algemeen 24 apr, 17:35
Afbeelding
Schoonebeeker heideschapen ideaal voor landschapsbeheer in Zwolle Algemeen 24 apr, 16:32
De gevelletters worden onthuld
Dagcentrum De Golfslag viert 50-jarig bestaanWethouder De Jong opent feestweek Nieuws Ingezonden 24 apr, 16:30