“Blind date” Elkaar niet zien maar wel horen. Samen zingen? Ja,…. dat kan bij Convocaal.

Ingezonden Ingezonden

Wat doet corona met een koor? Op anderhalve meter staan, buiten zingen,  repetities via Zoom…. Convocaal doet dat anders en waagt zich sinds kort aan digitale koorrepetities via Jamulus.

Wat met Zoom niet lukt, kan met dit programma wel. Jamulus zorgt ervoor dat het hele koor samen zingt en elkaar zonder merkbare vertraging hoort. Ieder met behulp van zijn eigen computer of laptop en vanuit zijn eigen huis.

Met wat kleine aanpassingen (vaste internetverbinding, een koptelefoon en installatie van het programma) is het een goed alternatief zolang echt fysiek zingen nog niet mag. Convocaal is op deze manier bezig met het instuderen van een concert voor het najaar van 2021.

Misschien wil jij ook heel graag meezingen! Dat kan. Geoefende alten, bassen en tenoren zijn van harte welkom om ons te versterken. Voor € 50,-- word je projectlid tot en met het concert  Indien jouw ingebouwde microfoon en/of geluidskaart niet voldoen voor Jamulus (wat voor sommige Windows PCs het geval is), kun je van ons de benodigde extra apparatuur gratis in bruikleen krijgen, met dank aan een Coronasubsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds.

Heb je interesse en wil je het misschien eens proberen?  We horen graag van je en we verwelkomen je dan graag tijdens onze “blind dates”: elke woensdagavond van 20.00 – 22.00!

Voor meer info: www.convocaal.nl

Afbeelding
Verdachte van poging doodslag met mes in Zwolle blijft vastzitten Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Samenwerking leidt tot tweehonderd nieuwe woningen in Zwolle Algemeen gisteren
Afbeelding
Thorbecke Scholengemeenschap wint prijs voor beste pitch bij Technasium Brandweer Award Algemeen 18 apr, 16:27