Bluesband Po’Maddy maandagavond live bij Vechtdal FM

Ingezonden Ingezonden

NIEUWLEUSEN - Live vanuit het oefenlokaal van de Nieuwleuser bluesband Po’Maddy presenteren Madelon Blok en Tom La Maitre maandag 21 juni tussen 20.00 en 22.00 uur het Vechtdal FM-programma Open Podium. Op de langste dag van het jaar vraagt het tweetal de bandleden het hemd van het lijf. 

Blij dat ze kunnen spelen voor de luisteraars van Vechtdal FM vertellen Daphne Wittenberg (zang), Jan Wildvank (gitaar en zang), René van der Zande (bas), Gerco Klinge (drums) en Jan Wesselink (toetsen) over hun dromen, hoe goed ze elkaar kennen en blikken ze terug op hun live-stream-optreden in Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen. Een van de nummers die zeker voorbij komt is Deep Elem Blues. 

Tussen de optredens van Po’Maddy door is het midzomermuziek wat de klok slaat. Vast gegeven is natuurlijk de rubriek De Generatiekloof waarin Madelon en Tom elkaar muzikaal bijspijkeren. Ditmaal: wat is de ultieme zomerhit? 

Reageren voor of tijdens de uitzending? Stuur een WhatsApp-bericht naar 0529-481048. Open Podium besteedt aandacht aan kunst en cultuur in de breedste zin van het woord en biedt talent van alle leeftijden een podium. 

Luisteren naar Vechtdal FM?

Ether: 105.9 FM | 106.3 FM
Online: Website | Tune-In | JUKE

Afbeelding
Meisje Djamila debuteert met kinderboek en zorgt voor lange rij bij Boekhandel Van der Velde Algemeen 6 uur geleden
Wethouder Rots en gedeputeerde Dadema (l) nemen de fietsstraat in gebruik.
Fietsstraat Wijhe-Zwolle officieel geopend, maar zorgen over fietsveiligheid blijven Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
GMZ wil elk jaar bevrijdingsconcert brengen op de dag van de Zwolse bevrijding Algemeen 6 uur geleden