Bloementuin
Bloementuin jestaaterop.nl

Vrijwilligers bloementuin gezocht!

Ingezonden Ingezonden

Naast dierenweides, speel- en moestuinen, beschikt Park De Stadshoeve over een grote bloementuin. Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meewerken in deze geur- en kleurentuin. Vrijwilligers met ‘groene vingers’, die niet bang zijn om deze vuil te maken.

Het is een tuin in ontwikkeling, een tuin die groeit en in de loop van de jaren steeds meer volwassen wordt. Een tuin voor jong en oud, om in te leren en te ontdekken, om aan te ruiken en aan te voelen, om naar te luisteren en soms van te proeven, een tuin om in te werken of gewoon lekker rustig in te zitten en van te genieten. Kortom, een echte ‘Belevenistuin’.

De bloementuin van De Stadshoeve is nooit ‘af’ en er is volop ruimte om ook jouw ideeën in te brengen. Wij zijn blij met mensen die weten van aanpakken, maar net zo blij met iemand die maar een paar schaarse uurtjes kan missen, en kan werken op een tijdstip dat jou het beste past. Heb je belangstelling, neem dan contact met ons op. Het is uiteraard mogelijk om, op afspraak, een keertje op proef mee te helpen. Vrijwilliger Paul zal jou dan graag ter plaatse onze gedachten en visie uitleggen. Interesse? Mail dan naar info@parkdestadshoeve.nl. 

Tot ziens in de bloementuin van Park De Stadshoeve. Je bent van harte welkom!