praktijkles opleiding basispedicure bij Pediroda
praktijkles opleiding basispedicure bij Pediroda M. van Hal

Ook pedicure worden? Kom naar het Pediroda open huis!

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Op dinsdag 16 november 2021 van 19.00 – 20.30 uur wordt er bij opleidingsinstituut Pediroda in Zwolle een open dag georganiseerd voor iedereen die overweegt om als pedicure te gaan werken.


Er is op dit moment veel behoefte aan pedicures op de arbeidsmarkt. Bovendien biedt het vak van pedicure veel voordelen zoals veel vrijheid om je eigen tijd in te delen wanneer je voor een eigen praktijk kiest. Ook is het mogelijk om in loondienst te treden in een bestaande praktijk of om als ambulant pedicure aan de slag te gaan.


Bij voldoende belangstelling start de nieuwe opleiding Basispedicure E-learning op de Pediroda locatie Zwolle in het gebouw van CT International, aan de Voltastraat 23 in Zwolle, in de tweede week van januari 2022 op de maandagochtend. Of je kiest voor de fysieke opleiding waarvan de lessen gepland staan op de maandagavond en deze opleiding start in de eerste week van maart 2022.
 

De eerste stap op weg naar een mooie carrière als pedicure is in ieder geval het vinden van een goede opleider. Een groot deel van de Nederlandse pedicures is opgeleid door Pediroda en na deze opleiding als vakvrouw/vakman aan de slag gegaan. Wil jij dit ook? Dan moet je beslist een kijkje komen nemen op deze open huis avond waarop je uitgebreid wordt geïnformeerd over de mogelijkheden.


Belangstellenden zijn van harte welkom van 19.00 – 20.30 uur in het pand van CT International aan de Voltastraaat 23 in Zwolle, om onder het genot van een kopje koffie of thee vragen te stellen en de theorie- en praktijklokalen te bekijken.


Meld je aan voor de open dag via de link op de website of per mail op info@pediroda.nl. Bellen op 0548 - 545 077 mag natuurlijk ook.