gratis adviesgesprekken voor (startende) ondernemers

Ingezonden Ingezonden

De stichting Ondernemersklankbord (OKB) houdt op 14 januari en 11 februari van 14.00 - 17.00 uur gratis spreekuren voor (startende) ondernemers bij Waves Coworking aan de Tesselschadestraat in Zwolle. Ondernemersklankbord begeleidt al ruim 40 jaar ondernemers in het mkb in elke bedrijfsfase. Het netwerk van OKB bestaat uit 300 gemotiveerde adviseurs met heel veel ondernemerservaring. Het zijn oud-ondernemers, managers of specialisten met een specifiek vakgebied. In de vorm van een klankbordtraject van een halfjaar gaat de adviseur in gesprek met de (startende) ondernemers over zijn vragen/problemen. Daarvoor vraagt OKB  een minimumdonatie van slechts € 200. In verband met het coronavirus is het klankbordtrajct tijdelijk gratis!

OKB richt zich met name op (startende) ondernemers in het kleinbedrijf.

Op de website van Ondernemersklankbord  (www.ondernemersklankbord.nl) kunt u een klankbordtraject starten en vindt u verhalen uit de praktijk.

Aanmelden voor de gratis spreekuren kan bij de regiocoördinator Overijsel, Henk Zweers op nummer 06-31919320 of henk.zweers@ondernemersklankbord.nl.